سازه LSF چیست؟

سازه LSF چیست? Light weight steel form و یا LSF به سازه هایی گفته می شود که بسیار وزن سبکی دارند. به این سازه های اسکلت فلزی سبک نیز گفته می شود که در بسیاری از جاها مانند ساخت ساختمان های تک طبقه و یا چند طبقه کاربرد دارد.
امروزه سازه های LSF حرف زیادی برای گفتن دارند و به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم تا این مقاله را برای شما ارائه کنیم تا شما با سوالی مانند سازه LSF چیست و چه مزایایی دارد آشنا شوید. به شما پیشنهاد می کنیم که تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

ویلا مدرن در کردان
برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید
املاک۱۳۷ کردان

سازه LSF چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

همانطور که می دانیم کشورما جزء کشورهای زلزله خیز است و این باعث شده تا صنعت ساختمان سازی به سمتی برود تا وزن سازه ها کمتر شده و همچنان استقامت کافی داشته باشد.
اینجا سوال پیش می آید که سازه LSF چیست ؟سازه LSF طراحی شد تا بتواند به این خواسته پاسخ دهد. سازه از پیش ساخته LSf بسیار سبک است و وزن ساختمان را تا حد بسیار زیادی پایین می آورد. سازه LSF از قطعات جداگانه فولادی ساخته شد است که با فرآیند سرد نورد به یک ورقه نازک فلزی وصل می شود.با خرید ویلا در کردان میتوانید ویلایی با این سازه را داشته باشید.

سازه LSF چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

مزایا و معایب سازه LSF چیست؟

صرفه جویی در مصالح ساختمانی

امروزه قیمت مصالح ساختمانی بسیار زیاد شده است و صرفه جویی در استفاده مصالح ساختمانی همیشه یکی از مهم ترین کارها است. استفاده از سازه LSF باعث می شود تا شما مصالح کمتری مصرف کرده و در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

صرفه جویی در مصالح ساختمانی

مقاومت در برابر وزن زیاد

این نوع سازه به دلیل فرآیند سرد نورد مقاومت بسیار بالاتری دارد. برای مثال این سازه در مقابله با وزن زیاد بسیار مقاوم است و وزن های بسیار زیاد هم نمی توانند باعث خمیدگی و یا تغییر شکل این سازه شوند.

قیمت پایین و به صرفه

امروزه به دلیل عرضه زیاد این محصول در بازار، قیمت آن نیز نسبت به دیگر سازه ها بسیار مناسب تر است. این در صورتی است که ساخت و ساز با دیگر روش ها معمولا زمان بیشتری از ساخت یک ساختمان با سازه LSF می برد.

مقاومت در برابر خوردگی

یکی از شایع ترین خطراتی که سازه های فلزی را تهدید می کند، خوردگی و زنگ زدگی است که با تغییر رطوبت هوا ایجاد می شود. در جاهایی مانند شمال کشور تغییرات رطوبتی زیاد دیده می شود.
همچنین کردان یکی از مناطقی است که با تغییرات رطوبتی زیادی روبرو می شود. در این مناطق می توان با استفاده از سازه LSF جلوی خوردگی و آسیب ساختمان را به خوبی گرفت. بیشتر ویلا مدرن در کردان با استفاده از این روش ساخته می شوند.

مقاومت در برابر خوردگی

افزایش طول عمر ساختمان

سازه LSF توسط پیچ و مهره به یکدیگر متصل می شوند. این یکی از بهترین مزیت های استفاده از این روش برای ساخت و ساز است زیرا این باعث می شود تا هر موقع ساختمان و یا بدنه دچار مشکلی شد بتوانید به راحتی آن را تعمیر و یا تعویض بکنید.
همین مزیت باعث شده تا اکثر ویلا در برغان با این روش ساخته شوند. برغان روستایی با آب و هوای تقریبا بارانی است و معمولا سازه ها دچار خوردگی می شوند. اما این نوع سازه در برغان دچار خوردگی نمی شود و برای اطمینان قابل تعمیر نیز است.

افزایش طول عمر ساختمان

مقاومت در برابر بلایای طبیعی

این سازه انعطاف پذیری بالایی دارد و این باعث شده که در شرایط حساس مانند زلزله و طوفان های شدید بسیار مقاوم باشد. این در صورتی است که سازه های چوبی و سازه های آهنی در مقابله با این بلایا بسیار آسیب پذیر هستند.

مقاومت در برابر بلایای طبیعی

نحوه اجرا سازه LSF چیست؟

رای ساخت و ساز با این روش باید مراحلی را بگذرانید. اولین مرحله برای اجرای این طرح شالود نام دارد. با ما همراه باشید تا با همه مراحل این فرآیند آشنا شوید

زمان کم برای ساخت ساختمان

بسیاری از روش های ساخت و ساز زمان زیادی طول می کشند و افراد باید برای اتمام کار مدتی صبر کنند. اما استفاده از سازه LSF به دلیل اینکه از پیش ساخته شده است و فقط نیاز به وصل شدن دارد، زمان زیادی را صرف نمی کند.

اجرای شالود

در این بخش ابتدا نوارهایی به عمق ۴۰ سانتی متر برای نصب دیواره ها استفاده می شود تا دیواره ها استقامت زیادی داشته باشند. سپس مراحل آرماتوربندی، قالب بندی و … به ترتیب انجام می شوند. بعد از انجام این کارها دیوارها قرار داده می شوند. اطلاعات مربوط به دیواره ها را در بخش بعد خواهید دید.

اجرای شالود

ساخت دیواره ها

بعد از اجرا شالود نوبت به ساخت دیواره ها می رسد. برای این کار باید ابتدا تراک های کف نصب شود. بخشی از دیوار که به نام استاد است در داخل تراک های کف به صورت کشویی وارد می شود تا دیوارها تشکیل شوند.

قرار دادن سقف

نحوه قرار دادن سقف در “سازه LSF چیست”؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که انواع مختلفی از سقف برای قرار دادن بر روی سازه LSF وجود دارد. برای سازه های LSF می توانید از سقف های معمولی و ساده و یا سقف های شیب دار استفاده کنید

قرار دادن سقف

عبور و نصب تاسیسات مهم

سازه های LSF به دلیل اینکه از قبل ساخته می شوند باید تاسیسات را در هنگام سخت نصب کرد. در این سازه جایی برای نصب کردن تاسیسات مهم وجود دارد. سازه LSF با پیچ و مهره به یکدیگر متصل می شوند و این باعث می شود تا برای تعمیر تاسیسات و یا تعویض آنها هیچ گونه مشکلی نداشته باشید.

کلام آخر درباره سازه LSF چیست؟

این مقاله درباره این بود که سازه LSF چیست، چه مزایایی دارد و چگونه می توان این سازه را در ساخت و ساز اجرا کرد. ما سعی کردیم تمام این مباحث را برای شما بطور کامل توضیح دهیم. از اینکه تا آخر این مقاله همراه ما بوده اید از شما کمال تشکر و قدردانی را داریم.

کلام آخر درباره سازه LSF چیست؟

این مطلب رو به اشتراک بگذار...

در linkedin به اشتراک بگذارید
LinkedIn
در whatsapp به اشتراک بگذارید
WhatsApp
در twitter به اشتراک بگذارید
Twitter

املاک را مقایسه کنید

مقایسه (0)