بررسی مراحل ساخت ویلا

ساخت و ساز ویلا یکی از کارهای پر درآمدی است که امروزه برای شرکت های ساخت و ساز جایگاه بسیار ویژه ای دارد. مراحل ساخت ویلا یکی از امور مهم در صنعت ویلا سازی است. همچنین افراد مختلف با ورود به این حوزه سودهای زیادی می‌برند. قیمت ویلا به دلیل بالا رفتن قیمت زمین، بالا رفتن قیمت مصالح، افزایش جمعیت و کمبود مکان و … همیشه در حال افزایش است. برای مثال قیمت و خرید ویلا در کردان از سال پیش تاکنون روند رو به بالا و یا صعودی داشته است. عنوان این مقاله “مراحل ساخت ویلا” است و شما با خواندن این مقاله یاد می گیرید که چگونه از صفر تا صد ویلا سازی را اجرا کنید. پس پیشنهاد می کنیم تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟

آشنایی با مراحل ساخت ویلا
ویلا در برغان
برای خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنید
املاک ۱۳۷ کردان

مراحل ساخت ویلا

ساخت ویلا در چند سال گذشته به شدت افزایش پیدا کرده و به همین دلیل مراحل ساخت ویلا به امری مهم و تاثیر گذار در این حیطه بدل شده که مهندسان و طراحان ویلا بر اساس این مراحل سعی در بهتر شدن خانه های ویلایی دارند تا تجربه بهتری را در اختیار فرد خریدار قرار دهند و ویلا های با کیفیتی بسازند. در این بخش از مقاله می خواهیم به بررسی مراحل ساخت ویلا بپردازیم. مراحل ساخت ویلا از تهیه نقشه و گرفتن مجوزها شروع شده و تا ریزه کاری ها و طراحی داخلی ویلا ادامه دارد. برای آشنا شدن با همه این مراحل همراه ما باشید. همچنین می‌توانید برای اطلاعات بیشتر در مورد ویلا مدرن در کردان با مشاورین ما ارتباط بگیرید.

آشنایی با مراحل ساخت ویلا

همه چیز درباره مراحل ساخت ویلا

تهیه نقشه ویلا و گرفتن مجوز ها

برای شروع مراحل ساخت ویلا ابتدا برای اینکه شکل و ظاهر کلی ویلا را مشخص کنیم باید نقشه ای تهیه کنیم. پس از تهیه نقشه باید معمار و محاسبه نقشه شما را تایید کند که به مشکل بر نخورید. پس از این کار نوبت گرفتن مجوز است. در بعضی از مناطق مجوز برای ساخت ویلا داده نمی شود و دلیل های قانع کننده ای هم دارد. گاهی اوقات ویلا سازی باعث تخریب پوشش گیاهی می شود که در این صورت مجوز داده نمی شود. اما در بسیاری از شهرها و یا روستاها این مجوزها به راحتی داده می شود و شما به مشکل بر نمی خورید. برای مثال بیشتر ویلا در برغان با مجوز ساخته شده اند و شهرداری با ویلا سازی طبق قانون مشکلی ندارد.

تهیه نقشه ویلا و گرفتن مجوز ها

رنگ زدن محوطه زمین

برای اینکه بتوانید محدوده زمین خود را مشخص کنید و یا اینکه زمین شما توسط بقیه تصاحب نشود باید پس از تهیه نقشه اقدام به رنگ زدن و یا گچ ریزی محوطه پی زمین کنید. همچنین رنگ زدن و گچ ریزی برای اینکه بفهمید چه مکانی را دقیقا باید برای پی ساختمان در نظر بگیرید و خاک برداری کنید لازم است. توجه داشته باشید که اگر دقت لازم در این امر به کار نرود ممکن است ابعاد ویلا درست درنیاید.

خاک برداری پی

سومین مرحله از مراحل ساخت ویلا مربوط به خاک برداری از پی می شود. برای اینکه عملیات خاک برداری انجام شود معمولا از لودر و یا بیل های مکانیکی استفاده می شود. شما می توانید عمق و عرض پی را از مهندس معمار سوال کنید. البته در عملیات پی کنی نکته ای بسیار مهم وجود دارد. در آخر حدود ۲۰ الی ۲۵ سانت از زمین توسط کارگران و با بیل خاک برداری می شود. شاید بپرسد چرا؟ بیل مکانیکی باعث جدا شدن دانه های خاک از هم می شود. وقتی دانه های خاک از هم جدا شوند، پی ویلا سست می شود و دیگر مناسب ویلا سازی نیست. به همین دلیل این کار را با بیل و دستی انجام می دهند تا دانه های خاک از هم جدا نشوند.

خاک برداری پی

بتن مگر

طبق روال باید کف پی را حدود ۱۰ سانتی متر با بتن مگر عیار ۱۵۰ پر کنید. این بتن در قالب های چوبی و یا فلزی ریخته می شود که در کف پی و در محل اجرا فونداسیون و قالب گذاری قرار دارند. البته روش دیگری نیز وجود دارد. گاهی اوقات پی ویلا شما به صورت رادیه ژنرال انجام می شود. در این صورت شما باید فضای که آرماتور گذاری شده را با بتن به صورت کامل بپوشانید.

قالب گذاری

قالب گذاری ویلا انواع مختلفی دارد. جنس قالب ها این انواع را تشکیل داده است. برای قالب گذاری می توان از قالب چوبی، فلزی، آجری و فایبرگلاس استفاده کرد. اگر قالب بندی شما از فلز یا چوب و لایه های فایبرگلاس است فراموش نکنید که آرماتور بندی را از قبل انجام دهید. 

قالب گذاری ویلا

رامکا

بعد از اینکه بتن ریزی فونداسیون سازه تمام شد نوبت بسته کردن رامکا است. اگر سازه شما از جنس بتن باد باشد باید ۴ عدد میلگرد به نام رامکا تهیه کنید. توجه داشته باشید که این میلگردها باید به ابعاد ستون باشند.

قالب بندی ستون ها

“مراحل ساخت ویلا” در مرحله هفتم به قالب بندی ستون ها می رسد. قالب ستون ها به سه جنس فلزی، چوبی و فایبرگلاس وجود دارد. پس از قالب گذاری ستون ها باید محل مورد نظر را بتن ریزی کنید. سعی کنید تا ارتفاع بتن ریخته شده از ۱۱ متر بیشتر نشود زیرا باعث سستی خاک می شود. پس از اینکه بتن کاملا خشک شد باید قالب ستون ها را جدا کنیم. البته ناگفته نماند که باید قالب ها را قبل و بعد بتن ریزی کاملا چرب کنید تا به بتن نچسبد و ستون ها سطح صافی داشته باشند. قالب بندی ستون ها

آویزها، شمع گذاری و میلگردها

شمع ها در ابتدا زیر پودرهای بتنی قرار داده می شوند. این شمع های می توانند فلزی و یا چوبی باشند. قالب گذاری بعد از قرار دادن شمع ها، در زیر سقف انجام می شود. سپس میلگردها را در جای مورد نظر قرار می دهند. 

یونولیت، تیرچه گذاری و قالب گذاری دور سقف

پس از قرار دهی آویزها نوبت به جای گذاری تیرچه ها می رسد. یونولیت ها را نیز باید در هنگام کار گذاری تیرچه ها قرار دهید. همچنین این زمانی است که میلگردهای تقویت کننده باید وصل شوند. پس از اینکه یونولیت ها کارگذاری شد باید برای قالب گذاری دور سقف اقدام کنید. سقف را کاملا تمیز کرده و بتن می ریزید. هرگز از دستگاه ویبراتور برای خارج کردن هوا داخل بتن فراموش نکنید.

دیوار سازی و نازک کاری ها

آخرین مرحله از مراحل ساخت ویلا مربوط به دیوار سازی و نازک کاری ها می شود. ابتدا باید دیوارهای درونی ویلا را ساخته و سپس دیوارهای برونی را تکمیل کنید. بعد از این کار نوبت به نازک کاری ها می رسد. برای مثال گچ کردن، طراحی داخل خانه و… جزء نازک کاری های مهم است.

دیوار سازی و نازک کاری ها

کلام پایانی

مراحل ساخت ویلا موضوعی بود که در این مقاله با آن بطور کامل آشنا شده اید. امیدوارم که این خواندن این مقاله به شما کمک کرده باشد. از اینکه تا آخر مقاله با ما همراه بوده اید کمال تشکر و قدردانی را دارین.

کلام پایانی در مورد مراحل ساخت ویلا

این مطلب رو به اشتراک بگذار...

در telegram به اشتراک بگذارید
Telegram
در whatsapp به اشتراک بگذارید
WhatsApp
در twitter به اشتراک بگذارید
Twitter

املاک را مقایسه کنید

مقایسه (0)